fagernäs trädgård

Året var när Gillis Goldkuhl flyttade från Småland till Norrbotten och Boden. Detta med föresatsen att lära bodensarna äta grönsaker. Här träffade han i Luleå, Hildur som liksom Gillis var intresserad av att odla grönsaker och blommor. I Fagernäs slog de sig ner, bildade familj och startade Goldkuhls Handelsträdgård. Fagernäs Trädgård Boden, Boden. K likes. En välsorterad handelsträdgård med kreativa och duktiga florister som utför binderier för alla tillfällen i. Fagernäs Trädgård ligger vackert belägen på forna åkermarker i Fagernäs, vid Svartbyträskets norra strand i Bodens kommun. Adress Trädgårdsvägen 9 37 BODEN Telefon - 68 Fax - 86 E-post [email protected] Nu tar vi även Swish! Jenny, Ann-Christine, Lars, Bernt-Ola. fagernäs trädgård Lars Nilsson son till Ann-Christine Nilsson Goldkuhl har övertagit stafettpinnen och hälsar gamla som nya kunder välkommen tillbaka! Du kommenterar med ditt Konsolideras. Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en snabbtåg sverige för att logga in: I takt med att trädgården expanderade tillkom det lösa lån i förtid för odling avanza.swe slanggurka och tomat. Meddela mig om vidare kommentarer via e-post.

Fagernäs trädgård - inte

Meddela mig om vidare kommentarer via e-post. Du kommenterar med ditt WordPress. Här träffade han i Luleå, Hildur som liksom Gillis var intresserad av att odla grönsaker och blommor. I takt med att trädgården expanderade tillkom det växthus för odling av slanggurka och tomat. Detta med föresatsen att lära bodensarna äta grönsaker.

Fagernäs trädgård Video

Bygdespel 2010

Fagernäs trädgård - den

Meddela mig om vidare kommentarer via e-post. Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Friladsodling av vitkål, morötter, brysselkål, salladshuvuden och rädisor och andra grönsaker var huvudsysselsättningen i början. I Fagernäs slog de sig ner, bildade familj och startade Goldkuhls Handelsträdgård. Du kommenterar med ditt WordPress.