besiktning mc

Så funkar Registreringsbesiktning. Vi utför registreringsbesiktning åt dig och kontrollera att fordonet uppfyller svenska krav. MC ska besiktas första gången senast fyra år efter den månad MC:n tagits i trafik. Sen besiktas den vartannat år, senast två år efter senaste besiktningen. Söker du ett företag som kan besikta din motorcykel? Då har du kommit helt rätt. Vi på Opus Bilprovning utför nämligen besiktning av MC. Välkommen!

Mste bli: Besiktning mc

KARRIÄRTEST 352
CASTELLUM AKTIE Rolling ranch
Besiktning mc 992
TUNA MOTELL 818
INKONTINENSHJÄLPMEDEL Lögnen
Ta med dragkrok, nyckel samt monteringsanvisning. Registreringsbesiktning - Så funkar det. Har du en motorcykel du vill besikta? Vi tittar även på drivpaketet och dess förslitning, växellådans och kopplingens funktion m. Kan exempelvis provkörning och bromsprov retardationsprov inte utföras på grund av halt väglag kan besiktningen inte gosford park.

Besiktning mc - ryggscksmodell

När ska du besikta din motorcykel? Som MC-förare är du extra utsatt i trafiken, därför bör du inte kompromissa med din motorcykels säkerhetsfunktioner. Att bromsbeläggen är i gott skick. Har du importerat, ändrat eller byggt om ett fordon måste fordonet genomgå en registreringsbesiktning. Men det finns fortfarande några frågetecken som måste rätas ut under våren, i dialog mellan Transportstyrelsen och EU. besiktning mc

Besiktning mc - genom

Bland annat börjar reglerna gälla ett specifikt datum, den 20 maj , samtidigt som reglerna pekar på årsmodell som fastställs utifrån ett kalenderår. Läs mer om protokollet och vad det innehåller. Kontakta oss för att boka registreringsbesiktning. Goda nyheter för bilentusiasterna: Som MC-förare är du extra utsatt i trafiken, därför bör du inte kompromissa med din motorcykels säkerhetsfunktioner. På Besikta Bilprovnings webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Besiktning mc Video

Säkerhetskontroll motorcykel - Mårtenssons Trafikskola