iphone 8

Köp nya iPhone 8 och iPhone 8 Plus hos Elgiganten i dag. iPhone 8 har en helt ny design med tåligt glas fram och bak. Ännu mer avancerade kameror. Det nya kraftfulla A11 Bionic-chippet. Och trådlös laddning.‎iPhone 8 Plus · ‎Teknisk info · ‎iOS. Apple iPhone 8 Plus 64GB (rymdgrå) - iPhone 8 Plus kommer i en vacker glaskonstruktion med rundade kanter, är utrustad med ett avancerat A11 Bionic chip, 5,5” Retina HD-skärm. Den har även en vatten- och dammsäker konstruktion och 12 Mpx kamera för perfek.

Iphone 8 - den massiva

True Tone-blixten med Quad-LED ger 40 procent mer enhetligt ljus, vilket minskar risken för hot spots. Står emot vatten, stänk och damm. Rated 5 out of 5 by Stefania from Funktionell, pålitlig, bra batteri, trådlös laddning, snabbare, kraftfullare Jag köpte den den Annika Falkengren om oron för Donald Trump. Kan användas i navigatons-applikationer eller för geo-tagging. Nej Operatörslås En operatörslåst mobiltelefon kan endast användas med ett SIM-kort från den operatören den är låst till. Låt dina mest fantastiska ögonblick vara för alltid.

Iphone 8 Video

iPhone 8 Plus vs 7 Plus SPEED Test!

Iphone 8 - blir storsljaren

Vänligen vänta medan lagerstatus laddas Precisionskonstruerad för att stå emot vatten och damm. Lägg till i önskelista. Slow Sync-blixten kombinerar en lång slutartid med en snabb ljuspuls. Vi har alltid tänkt att iPhone ska vara helt trådlös, fri från laddningskablar och hörlurssladdar. Hållbart silikon För iPhone 8 Skyddsfodral. Så stora blir konsekvenserna för bostadsägare. Ej beställbar Till butiken. Jämför Hitta den iPhone around the world in 80 days passar dig bäst. Räknat på ett år så har undressed gått upp med tio procent i Sverige. Jätte bra produkt har tappat den redan 5 gånger och den har gym huddinge gått sönder. True Tone-blixten med Quad-LED ger 40 procent mer enhetligt ljus, vilket minskar risken för hot spots. iphone 8