filmpalatset

Filmpalatset Bromölla Aktiebolag, - På tornado1.info hittar du, bokslut, nyckeltal, styrelse, Status, offentliga värden. Filmpalatset är en biograf i Bromölla i Skåne, Sverige som invigdes , då under namnet "Mosaiken". Den består av en salong med platser och är handikappsanpassad, men plats för cirka 8 rullstolar och är utrustad med hörslinga och RWC ("Rear Window captioning system"). Biografen är THX-certifierad sedan. Förra året gick företaget med förlust. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har 4 anställda och omsätter 5,5 miljoner.

Filmpalatset - vuxen

Du kan hjälpa till genom att tillföra sådan. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Denna biorelaterade artikel saknar väsentlig information. Den består av en salong med platser och är handikappsanpassad, men plats för cirka 8 rullstolar och är utrustad med hörslinga och RWC "Rear Window captioning system" [ 1 ]. Hämtad från " https: Biografstubbar Biografer i Sverige Bromölla. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3.

Filmpalatset - alla

Den består av en salong med platser och är handikappsanpassad, men plats för cirka 8 rullstolar och är utrustad med hörslinga och RWC "Rear Window captioning system" [ 1 ]. Sidan redigerades senast den 15 oktober kl. Bion fick utmärkelsen Sveriges bästa biograf av TV-programmet Filmkrönikan [ 2 ]. Du kan hjälpa till genom att tillföra sådan. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Hämtad från " https: