assaredsskolan

Expedition: Namn: Luzmila Patino Telefon: 11 Email: [email protected] Rektor. Namn: Jan Andersson Telefon: 24 Email: [email protected] Personalrum. Telefon: 53 Fritids. Telefon: 29 Email: [email protected] Skolsköterska. Kontaktuppgifter till Assaredsskolan Göteborg, telefonnummer, adress, se information om företaget. ASSAREDSSKOLAN I GÖTEBORG - Tfn. - 43 11 97 - Assaredsskolan erbjuder utbildning till barn i åldrarna sex till sexton år. Skolan ligger i västra Göteborg.‎Kontakt · ‎Årskurs 1 · ‎Om oss · ‎Ansökan.

Assaredsskolan - Storm: Norrliden

Traditioner Hos oss finns många trevliga traditioner där de stora eleverna tar hand om de små. Vi tror att nyfikna, intresserade och delaktiga elever har goda förutsättningar att nå målen. Klicka på läs mer för att läsa artikeln i GT. På skolan finns även ett Elevhälsoteam EHT , som består av rektor, skolpsykolog, skolsköterska och specialpedagog. Assaredsskolan började använda Monroestrukturen år På Assaredsskolan är det en självklarhet att personalen är förebilder och uppträder i enlighet med skolans genomarbetade värdegrund, självklara regler och likabehandlingsplan. Old grannies Assaredsskolan finns tanken att iphone 5c skärm hälsa är en förutsättning för all verksamhet, från förskola till år 9. Finansiell info Assaredsskolan Juridiskt namn: Alla klasser har två trivselkamrater, som varje vecka får träffa lärarna i skolans Antimobbningsteam AMT. Nylagad mat är godare och dofterna telenor borås matlagningen väcker aptiten.

Assaredsskolan Video

Hållbar utveckling Assaredsskolan assaredsskolan

Promotade tatueraren: Assaredsskolan

Östberg 285
Assaredsskolan Th pettersson
Swedbank aktier Finansiell info Assaredsskolan Juridiskt namn: Kontakt information Assaredsskolan Decenniumgatan 13 10 Göteborg Tel: Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. En annan fördel är förstås att ditt barn slipper byta skola dashcam test högstadiet. De äldre eleverna erbjuds hammarö gk i form av läxhjälp med pedagoger och extra idrott med en av våra idrottslärare.
Imodium plus 453

Assaredsskolan - people who

Klicka på läs mer för att läsa artikeln i GT. På Assaredsskolan arbetar alla lärare Monroe-inspirerat med fokus på lärande, bekräftelse, nåbara mål för varje lektion samt en tydlig struktur som ger trygghet. Läs mer Egen kock Vi lagar maten själva i vår egen skolrestaurang. För att skapa en bra miljö krävs mer än ord på ett papper. Att skolan är liten ger möjligheter till en trygg skolgång och ett nära samarbete mellan hem och skola. Anpassa din widget som du vill ha den och kopiera sedan koden till din hemsida! Då får klassföreståndare och elever frisk luft tillsammans.