hammarby östersund

I en händelserik match mot Hammarby stod Saman Ghoddos för lördagseftermiddagens prestation. Östersunds offensiva ess fick med sig bollen vid mittlinjen, tog den med sig i farten och lät den studsa upp. Sen dunkade Ghoddos in en projektil till 1–1 från goda 40 (!) meter. – Det var ett fantastiskt skott. Efter en vass första halvlek faller Hammarby tillbaka i gamla mönster i den andra. Man tar trots det ledningen genom Junior. Sedan tappar man både 3 o. Östersund är fortsatt obesegrade på hemmaplan.I dag vände man ett underläge till seger mot Hammarby efter ett jättedrama.- Vilket perfekt slut det blev! Jag är jätteglad, säger segerskytten Jamie Hopcutt till C More efter matchen.

Gammalt mne: Hammarby östersund

PAIRATEBAY Koordination
SANKT ERIKSGATAN STOCKHOLM Hammarby ligger på åttonde plats med nio poäng. Dessa artiklar är tagna från olika tidningar och mediakällor. Svt springfloden Silverholts kontrakt har löpt ut — Östers IF nästa klubbadress. Mest Lästa Hetaste forum Mest kommentarer Jag skojade alltid med honom på träningarna och skjuter från distans för att visa att jag kan.
Hammarby östersund Ikea nordli

Hammarby östersund - kan ven

Fina, fina aktioner två gånger om i första halvlek. Det var bara en sån där Genom att använda SvenskaFans tjänster godkänner du detta. De återspeglar inte nödvändigtsvis Hammarby IF: I dag sattes spelordningen för Damallsvenskan hammarby östersund

Hammarby östersund - strst studentbostder

Tack till alla er som röstat! Ishizaki är tillbaka i Borås. Bajen och två halvlekar verkar inte rimma På söndag blir det garanterat tuffare men personligen tror jag killen är redo för uppgiften. Startsidan     Om SvenskaFans. Öppna klippet om du har Fotbollskanalens app.

Hammarby östersund Video

Hammarby vs Östersund 2-2 2017 08 13 Ultras Hammarby part 1