köpings bibliotek

Köpings stadsbibliotek, Köping, Sweden. likes · 22 talking about this · 38 were here. Har du några frågor eller funderingar så svarar vi på dem under. Webbplatsen Bibliotek Västra Mälardalen är ett samarbete mellan biblioteken i Arboga, Kungsör och Köping. På webbplatsen hittar du information om våra verksamheter, nyheter och tips och du kan söka i katalogen direkt i sökrutan överst på alla sidor.‎Welcome - Bibliotek Västra · ‎E-böcker · ‎Databaser · ‎Kontakt & öppettider. Kontakt och öppettider på Köpings stadsbibliotek och Kolsva bibliotek. Köpings stadsbibliotek har öppet. Måndag-torsdag: Fredag: Lördag: Torsdag 14 december: Biblioteket stänger tidigare på grund av verksamhetsplanering. Fram till kl. kan du lämna tillbaka dina lån.

Köpings bibliotek - kul

Läs mer om när energi- och klimatrådgivaren är på biblioteket. Så loggar du in på webbplatsen Så loggar du in på webbplatsen. Vi som var föräldralösa. Kungsörs Lucia och hennes tärnor besöker biblioteket. Barn av sin stad.

Köpings bibliotek - Jan

Om någon av dessa teknologier är avstängda kan vi inte garantera full funktionalitet. Kungsörs Lucia besöker biblioteket Kungsörs Lucia och hennes tärnor besöker biblioteket. Läs mer om hur du loggar in på webbplatsen. På denna hemsida används: Kontakt och öppettider på Köpings stadsbibliotek och Kolsva bibliotek Köpings stadsbibliotek har öppet Måndag-torsdag: köpings bibliotek

Köpings bibliotek Video

God jul från biblioteket i Köping