pastagratäng köttfärs

Pastagratäng med köttfärssås. En krämig pastagratäng med mycket ostsås och en läcker köttfärssås. Japp, mycket ostsås ska det vara, inte en torr och tråkig gratäng. Det blir en blandning mellan lasagne och en klassisk pasta bolognese. Hur gott som helst! Servera med pizzasallad och du har en kalasmiddag redo att. Det är konstigt hur mycket roligare en rätt kan kännas efter en svängom i ugnen. Ta spagetti och köttfärssås som exempel. Helt okej som det är, men samma ingredienser i form av en pastagratäng Mycket bättre, eller hur? Det är ju så! Och låt mig inte ens börja snacka om olika pastaformer – där har vi. En klassisk pastagratäng med köttfärs är aldrig fel. Fräs köttfärsen med löken, tillsätt vitlök och rosmarin så träder härliga smaker fram. Låt sjuda i tomatkross och buljong innan köttfärsen hälls över den kokta pastan. In i ugnen och 10 minuter senare är den härliga gratängen färdig!

Pastagratäng köttfärs - Sjstad har

Hacka löken, pressa vitlöken och riv moroten. Det här är en vardagsmat som faktiskt lämpar sig lika väl som söndagsmiddag. Spara det som en favorit! Krydda med salt och peppar. Jag heter Madeleine och ligger bakom Landleys kök som idag är en av Sveriges största matbloggar. Aller media uppmanar kommentatorer att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra sig väl och följa tillämpliga lagar. Tomatsoppa med krossade tomater, creme fraiche och linser. Jag heter Madeleine svalan ligger bakom Landleys kök som idag är en av Sveriges största matbloggar. Telia sweden över riven mozzarellaost. Här finns ALLT du behöver till din matlagning! Smaka av med salt och peppar, örtkrydda och sambal oelek. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Krydda, vispa ihop och häll stanningen i formen.

Pastagratäng köttfärs - anvnder alltid

Finhacka lök och vitlök. Pizzasallad — recept finns HÄR! Låt allt koka upp och puttra samman några minuter. Skönt att slippa smutsa ner en extra panna! Låt sjuda ca 5 minuter. Servera med en god sallad!