dvärgkochin

Dvärgkochin Otroligt charmiga små dunbollar som nästan rullar fram. Väldigt sociala, vill sitta på fötterna så man nästan trampar på dem. En bra och tålig nybörjarras. För närvarande är det den enda dvärgrasen jag har. Finns i massor utav färger samt friserad. En bra värpare och mycket ruvvillig. Väger gr. Äggvikt. Söker du dvärgkochin i Stockholm? Ibland har vi små grupper av höns till salu. Då kostar tuppen kr/styck och hönorna kr/styck. Kontakta oss. Dvärgkochin är en härdig och fin hönsras som passar för nybörjare. Våra höns finns ute på landet mellan Södertälje och Stockholm. De har tillgång till utevistelse året runt. Vi har bestämt oss för att skaffa hönor o har börjat planera för fullt!! De finns så många raser o har fastnat lite extra för dvärgkochin. Har dom några för eller nackdelar? Har förstått att dom e bra nybörjarhöns! Men ge mig gärna din erfarenhet av rasen!!!! =) Behöver kycklingar gå med sina föräldrar till en  Dvärgkochin, färgrena kycklingar?

Dvärgkochin Video

Dvärgkochin i snöväder/ Pekin Chicken in snowfall Ja helt underbara färger på dom helt enkelt. Ruvning, mellandagsrea och kycklingar Höns: Kia picanto Eklund skrivet 12 jul kl Ny färg på dvärgkochin « Verbal 11 skrivet: Ny färg på dvärgkochin « Svar 10 skrivet: Så otroligt momo.io i typen och hela utstrålningen så man bara får rysningar.

Dvärgkochin - tyvrr

Det ska vara en liten, rund höna med mycket befjädring på ben och fötter så hon ser ut som en boll, då är det perfekt. Detta är en supersnygg dotter till Churchill. Nu finns ämnesregister över alla artiklar i Åter Utställd 92p blåvitfläckig höna Inköpt från Peter Rodin sommaren Denna tupp, kläckt maj stammar från Danmark.