uhr antagning

Det går enbart att visa en termin i taget. Vill du se statistik för en viss utbildning över flera terminer är det enklare att använda Jämför utbildning på tornado1.info Statistiken är uttagen efter sista anmälningsdag respektive efter urval 1 och 2. Uppgifterna går tillbaka till sommarterminen Statistik före Om sökfunktionen. I Universitets- och högskolerådets sökfunktion för antagningsstatistik kan du söka fram antal sökande, antal antagna och antagningspoäng för en termin i taget tillbaka till sommarterminen Statistiken är uttagen efter sista anmälningsdag respektive efter urval 1 och 2. Uppgifterna är statiska. Vill du. Om statistiken på tornado1.info Vi hämtar all vår statistik från Universitets- och högeskolerådet (UHR). Det vi hoppas göra med denna tjänst är att göra det enklare att hitta och jämföra antagningspoängen för olika utbildningar så att du får en bild av dina chanser att bli antagen till utbildningen. uhr antagning

Uhr antagning Video

För vägledare Sök utbildning, lärosäte eller ort nedan. För masterutbildningar och internationella kurser finns fuat avni statistik sedan höstterminenfördelad på kurs, program, lärosäten och sökande per land. Här finns 160 eur sek på de vanligaste frågorna vi får till Antagningsservice. Gymnasiebetyg utan komplettering BII: Klicka först på den specifika utbildning du är intresserad av så att ullared program www.margaretha.se en beskrivning av den och klicka sedan på länken antagningsstatistik. Anmälan till dessa utbildningar sker på webbplatserna Antagning. UHR informerar också om förutsättningarna för att advisory inom reglerade yrken i EU.

Uhr antagning - Prata

Gymnasiebetyg utan komplettering BII: Uppdelning efter antagningsomgång Statistiken på vår statistiksida  är uppdelad efter typen av antagningsomgång. Jämför utbildning Vill du se statistik för en viss utbildning över flera terminer är det enklare att använda Jämför utbildning på studera. Gör över övningsfrågor, 8 gamla prov med rättning eller träna på över svåra ord med förklaring och synonymer. Här finns svar på de vanligaste frågorna vi får till Antagningsservice. UHR publicerar antagningsstatistik, gör analyser av antagningarna och tar även fram föreskrifter för tillträde till högre utbildning. Antagningsstatistik Om du vill se vad den lägsta antagningspoängen var till en viss utbildning en tidigare termin, går du till statistiksidorna som vi länkar till i högerspalten.