enköping vatten

Boende i flera områden i Enköpings kommun uppmanas att koka dricksvattnet efter att vattenprover visat på bakterier. Invånare i Enköpings kommun uppmanas att koka dricksvattnet ordentligt. Vattenprover visar på bakterier i vattnet i delar av Enköping och dess kransorter. – Vi har fått otjänligt vatten på. Nu behöver du inte koka vattnet längre. Publicerad I dag den 6 september fick vi provsvar som visar att vattnet går bra att dricka igen. Provsvaren gäller de delar av Enköping som behövt koka vattnet och Grillby. Det betyder också att du som bor på landsbygden men har fått koppla på dina vattenledningar på. Efter att vattenprover visat på bakterier i vattnet måste nu alla som bor i Enköping koka vattnet innan användning.

Enköping vatten - med den

När du besöker denna webbplats sparas viss information om ditt besök. Kommunens stöd till nyanlända. Barn, ungdom, vuxen och familj. Det är en stor investering och kräver politiska beslut. De som löper störst risk att bli magsjuka av bakterien är sjuka och äldre. Om missfärgningen kvarstår kan du se på kommunens webbplats om det står något där om missfärgat vatten.

Enköping vatten Video

För första gången skavas det Spätzle på Mälbygården, Tillinge Enköping Håkan Guldkula — doldis och kung på Wall Street - Wildmarksshopen Enköping Jobb Enköping växer Företagare. Hur man enköping vatten på bakterien är individuellt. Riskhantering och förebyggande arbete. Så går ett bygglovsärende till. Riskhantering och förebyggande arbete. enköping vatten